čtvrtek 18 duben 2024
Text Size

GM přichází s vysokorychlostním LTE v autě 

Ale to není všechno! Nepotřebujete k němu chytrý telefon, systém je samostatný, vytváří vlastní přípojný bod Wi-Fi a uveden bude v Chevroletu doslova za okamžik…

foto: GM

 

General Motors hodlá letos v létě v USA a v Kanadě uvést automobil (má jít o Chevrolet), který bude mít zabudován vysokorychlostní přístup internet. A přístup mobilní, to přes i u nás nastupující systém LTE o němž se více dozvíte zde (odkaz se otevírá do nového okna).

Znamená to hned několik věcí. LTE bude součástí vozu jako takového, nepotřebujete tedy vlastnit mobil s touto technologií, a to je pochopitelně důležité! Další důležitou věcí je to, že podle kvality signálu budou moci například vaše děti hrát třeba i za jízdy s kamarády, sledovat film nebo prostě jen tak obyčejně surfovat po internetu. 

 

PSALI JSME TAKÉ: LTE na Slovensku dobudováno (odkaz se otevírá do nového okna).

 

Systém bude spolupracovat s LTE od AT&T a Chevrolet hodlá na veletrhu CES International 2015, který bude probíhat v lednu tradičně v Las Vegas, představit i další takto vybavené modely jako Corvette či elektrický Volt. 

LTE bude zjevně u většiny vozů volitelnou výbavou a jak bylo řečeno, jeho součástí bude integrovaný přípojný bod k Wi-Fi. Pasažéři se tak svými zařízeními budou moci kdykoli připojit k internetu stejně, jako jsou zvyklí doma, v práci nebo třeba v restauraci. 

 

 

 

Číst 5377 krát Naposledy změněno neděle, 03 srpen 2014 08:35

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.