pátek 19 duben 2024
Text Size

Philips SB2000 a SB5200: oceněné repro v prodeji i u nás

Společnost oznámila, že osm jejích produktů získalo prestižní ocenění iF design awards 2014. Mezi jinými i hodně zajímavé reproduktory k mobilům.

 

Voděodolný přenosný bezdrátový reproduktor SB2000 (1.499 Kč, 5 W, foto níže) užijte diky krytí IPX4 (odkaz se otevírá do nového okna) kdekoliv – na pláži, u bazénu či v koupelně. Napojíte se na něj obvyklým způsobem, tedy přes Bluetooth nebo 3,5 mm konektor typu jack a zajímavostí je snímač polohy, který ho zapne v okamžiku jeho postavení, resp. ho vypne při otočení o 180°. 

Obdobně se napojuje i další přenosný reproduktor SB5200 (2.749 Kč, foto výše) jinde prodávaný jako „BR-1X Portable Bluetooth Speaker“ s výrazným „military“ designem. U něho zase výrobce zdůrazňuje vysokou úroveň hlasitosti o což se stará zesilovač o výkonu 2x 5 wattů. Je určen pro vnitřní i venkovní použití s telefony a tablety Android i iOS, má vyměnitelný silikonový plášť a uvnitř rovněž najdete zabudovaný akumulátor. 

 

Philips SB2000.

 

 

Číst 4097 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.