pátek 29 březen 2024
Text Size

PocketBook InkPad: s novým designem a extra vysokým rozlišením

Nová čtečka elektronických knih nabízí větší displej než je zvykem. Má ale také možnost nasvícení LED diodami pro večerní čtení a její rozměry jsou 163 x 196 mm při tloušťce pouhých 7 mm!  

foto: PocketBook

 

Displej čtečky s úhlopříčkou 8ʺ, tedy 20,3 cm má velmi vysoké rozlišení 1 600 x 1 200 bodů a je postaven na technologii E Ink Pearl. Díky tomu má umožnit kvalitní zobrazení i pro písmo malé velikosti a stejně jako ostatní čtečky s displejem typu e-ink zajišťuje také vynikající čitelnost i na přímém slunci. 

InkPad má kompletně přepracovaný design. Přední panel je nyní z jednoho kusu antireflexního materiálu, obvyklý spodní pogumovaný pás s tlačítky pro otáčení stránek byl přesunut na pravou stranu a ovládání intenzity osvícení displeje je v podobě posuvníku nad ním. 

Zabudován je gigahertzový procesor s 512 MB operační paměti, Wi-Fi a interní flash disk má 4 GB, které můžete dále rozšířit až o 32 GB. Akumulátor s kapacitou 2 500 mAh má zajistit několikatýdenní intenzivní čtení. 

Bližší čas, resp. zda je to s osvícením displeje či bez něj, udán nebyl stejně, jako cena či datum uvedení na trh.

 

 

 

 

 

Číst 3628 krát Naposledy změněno pátek, 23 květen 2014 15:36

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.