pátek 29 březen 2024
Text Size

Boom Swimmer: audio rovnou z Kalifornie

Bezdrátový reproduktor určený pro chytrá zařízení se chlubí vysokou odolností a neotřelým designem à la spermie. Za „ocásek“ ho můžete uchytit všude, kde potřebujete. Třeba na řídítka...  

Foto: Audiopro

Reproduktor v červené, šedé, bílé, modré nebo zelené barvě přijde na 1.589 Kč a je navržen pro velmi aktivní využití. Dovoluje tak poslouchat hudbu na kole, na motorce, při lyžování či na surfu, u bazénu, na pláži nebo také ve sprše. 

Konstrukce je odolná proti otřesům, prachu a vodě podle standardu IPX7 (až 30 minut v hloubce 1 metr). K zařízení se připojuje přes Bluetooth s udávaným dosahem až 9 metrů, napájení obstarává lithium-iontový akumulátor s udávanou dobou provozu až 8 hodin (max. hlasitost) nebo 16 hodin při poloviční hlasitosti. Dobíjení má trvat dvě hodiny.

Boom Swimmer je výrobkem americké společnosti Boom Movement (Born on Original Motives) vycházející při návrhu z jihokalifornské kultury street artu, surfařů a udergroundových hudebníků. 

 

 

 

 

Číst 4500 krát Naposledy změněno středa, 10 prosinec 2014 05:01

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.