čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Lenovo ThinkPad Yoga: hořčík, Gorilla Glass a třeba i tablet

Další generaci konvertibilních ultrabooků Lenovo ThinkPad Yoga přichází na český trh. 

 

Novinka je navržena speciálně pro firemní klientelu a chlubí se čtyřmi režimy práce, včetně překlopení o až 360°. Je tu tedy klasický notebook, stojánek, stan, nebo-li „áčko“ a tablet. Jsou tu ale sofistikované bezpečnostní funkce, které jsou pro tyto zákazníky klíčové. 

Notebook s IPS displejem o úhlopříčce 31,8 cm (12,5ʺ) je vybaven systémem zvaným „lift & lock“, který usnadňuje použití v režimu tablet tím, že sám zamkne tlačítka klávesnice.

Za ThinkPad Yoga poháněný čtvrtou generací procesorů Intel Core a vybavený operačním systémem Windows 8.1, zaplatíte 24.790 Kč. Výdrž má být až 8 hodin, pevný disk může mít klidně i 1 TB (1 024 GB) a hmotnost je od 1,6 kg. Mimochodem tloušťka ultrabooku je kolem dvou centimetrů, tělo ze slitiny hořčíku a displej je kryt odolným sklem Corning Gorilla Glass. 

 

 

 

Číst 4302 krát Naposledy změněno neděle, 04 květen 2014 20:23

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.