čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Huawei představil phablet, chytré hodinky, náramek a sluchátka

Na Mobile World Congress (MWC) 2015 firma prezentovala několik tzv. nositelných přístrojů a zajímavý tablet se dvěma SIM. Níže najdete jejich stručné charakteristiky a kompletní parametry ke stažení. 

Foto: Huawei

 

Oficiální technické parametry si můžete stáhnout pod článkem (DOC). 

 

Huawei TalkBand B2 (od 169 €, foto v úvodu) je chytrý náramek kombinovaný s Bluetooth sluchátky, příjmem hovorů a sledováním zdravotního stavu a tělesných aktivit díky novému šestiosému gyroskopu. Jak vidíte, dá se z pouzdra i vyndat. Doba provozu je udávána na pět dnů…

 

 

Huawei Watch (cena nebyla oznámena) jsou chytré hodinky s dotykovým a kulatým displejem AMOLED, safírovým sklíčkem a tělem z nerezové oceli. Vybaveny jsou operačním systémem Android Wear, zabudováno je několik senzorů pro sledování zdravotního stavu, včetně tepu a barometru, a k dispozici je také mikrofon. Dotykové ovládání má dokonce fungovat i v okamžiku dotyku v rukavicích nebo s mokrými prsty. Na výběr bude více než 40 variant softwarových „ciferníků“ od klasických až po digitální a hodinky budou dodávány ve třech barvách: zlaté, stříbrné a černé s celou řadou řemínků z různých materiálů a v různém provedení.

 

Huawei TalkBand N1 (119 €) jsou Hi-Fi stereo sluchátka pracující s Bluetooth a využívající technologie APTX. Vybavena jsou 4GB paměti do kterých můžete nahrát muziku a mají frekvenční rozsah 20 Hz - 20 kHz. V rámci možností suplují i náramek, protože mj. zvládnou i výpočet vzdálenosti.

 

 

Huawei MediaPad X2 je telefono-tablet (phablet, phoblet) se sedmipalcovým IPS displejem s rozlišením 1 200 x 1 920 bodů, dvěma mechanikami SIM karet a podporou LTE (4G). 

Cena ani datum uvedení oznámeny nebyly.

 

Číst 4812 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.