čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Alcatel Onetouch Idol 3: netypický mobil se sedmi, resp. osmi milimetry hloubky

Na Mobile World Congress 2015 v Barceloně (MWC) představila firma svůj prémiový telefon s naprosto symetrickým designem. Při ovládání totiž ani na domovské obrazovce Androidu nevadí jeho otočení „vzhůru nohama…“  

Foto: Alcatel Onetouch

 

Oficiální technické parametry ke stažení pod článkem.

 

 

Novinka se bude prodávat ve dvou verzích: menší s displejem o úhlopříčce 4,7ʺ (11,9 cm, 720 x 1 280 bodů) se čtyřjádrovým procesorem a 5,5 palcová varianta (14 cm) s rozlišením Full HD a osmijádrovým procesorem. 

Obě verze podporují rychlá 4G data přes LTE (až 150 Mb/s), pracují s nejnovějším operačním systémem Android 5.0 a na přední straně mají dvojici reproduktorů od JBL. 

Fotoaparát má 13 mil. obrazových bodů a podle výrobce má mít i rychlou odezvu. S mobilem dostanete také hudební aplikaci Onetouch Mix pro manuální či automatické mixování nahrávek a aplikace jako Rdio či Deezer.

A jak je to s otočením „vzhůru nohama“? Na domácí obrazovce Android obrazovku neotočí, ale zde ano. Telefon je tak zcela symetrický a jeho rozhraní má za každých okolností poznat v jaké poloze se nachází. 

Cena a dostupnost Alcatel Idol 3 nebyly oznámeny. 

 

 

Číst 3927 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.