čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Logitech MX Anywhere 2: malá, přenosná a bezdrátová myš

Řada MX je synonymem nejvyspělejších periférií této značka a před nedávnem jsem s výborným výsledkem testoval stájového kolegu MX Master Wireless Mouse. Anywhere 2 je na rozdíl od této myši cílena jako společník na cesty. 

Foto: Logitech

 

Pod sáhodlouhým názvem Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse (2.290 Kč) se skrývá myš, která je podle výrobce schopna práce na jakémkoli povrchu, včetně skla, je dostatečně malá a představuje mobilní verzí výše zmiňovaného modelu MX Master (viz recenze zde – nové okno).

I MX Anywhere 2 má možnost dvojího bezdrátového připojení k počítačům s operačními systémy Windows nebo Mac přes miniaturní přijímač systému Logitech Unifying, který je ale tentokráte ve verzi Pico, nebo prostřednictvím Bluetooth Smart. Navíc myš můžete spárovat s až třemi zařízeními a pak se pouhým stiskem tlačítka přepínat.

Myš využívá ultra rychlého posunu, takže můžete snadno prolétnout dlouhými dokumenty nebo webovými stránkami, a lze se také přepnout do režim posuvu po jediném zoubku rolovacího kolečka.

 

 

Funkci tlačítek (viz také foto níže) lehce přizpůsobíte přes software Logitech Options (podívejte se do recenze), baterie vydrží pracovat až dva měsíce a lze je vyměnit nebo dobít přes kabel Micro USB, přičemž jedna minuta dobíjení postačí na dvě hodiny provozu.

Rozměry myši jsou 100 x 34 x 62 mm, hmotnost 110 g, rozměry USB adaptéru Pico Unifying Receiver jsou 15 x 14 x 6 mm, hmotnost 2 g.

 

 

 

Číst 3692 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.