pátek 19 duben 2024
Text Size

Huawei Mate S: na český trh dorazil další prémiový mobil

Za 17.490 Kč můžete ve variantách Titanium Grey a Mystic Champagne zakoupit mobil s Full HD OLED displejem s úhlopříčkou 5,5", tedy 14 cm, a grafikou Mali-T628 MP4. Jeho tloušťka je pouhých 7 mm! 

Foto: Huawei

 

Mate S je vybaven 3 GB operační pamětí RAM, 32 GB paměti ROM a 64bitovým osmijádrovým procesorem HiSilicon Kirin 935, jehož čtyři jádra pracují na frekvenci 2,2 GHz a zbylá na 1,5 GHz.

Zajímavostí má ale tento telefon s Androidem 5.1 vícero. Například fotoaparát má na objektivu safírové sklíčko, zabudován je vyspělejší snímač otisků prstů a také tři mikrofony schopné zaměřit se na zvuk ve směru, kterým je telefon namířen.

Navigace je kompatibilní se systémy Beidou, Glonass a GPS, fotoaparát disponuje snímačem typu RGBW, optickou stabilizací a dvojicí blesků a ten zadní (8 mil. pixelů) má navíc vlastní přisvětlení.

Rozměry Mate S jsou 75 x 150 x 7 mm, hmotnost 160 gramů a pohání ho energie z akumulátoru typu Lithium Polymer s kapacitou 2 620 mAh.

 

 

Číst 4428 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.