pátek 29 březen 2024
Text Size

PocketBook Ultra Limited Edition: speciální edice se speciálním pouzdrem

Vánoční edice nabízí kromě prověřené čtečky s osvětlení a elektronickým inkoustem nové generace i několik zajímavých bonusů. Například automatické vypnutí při zaklopení pouzdra. 

Foto: PocketBook

 

ČTĚTE TAKÉ (nové okno): PocketBook Ultra: čtečka knih s foťákem a OCR je tady!

Za 4.799 Kč můžete mít čtečku s PocketBook Ultra o které jsme psali už při jejím uvedení (viz odkaz) vybavenou speciálním pouzdrem, které se k ní přichytí pomocí magnetů. Pokud je kryt v zavřené poloze, čtečka s displejem poslední generace E Ink Carta s rozlišením 758 x 1024 bodů se automaticky uspí.

Zabudovaný fotoaparát má autofokus a LED blesk a společně s předinstalovaným OCR softwarem dovoluje text konvertovat do editovatelného formátu. Fotoaparát také dokáže přečíst kód ISBN a tím usnadnit on-line hledání elektronické verze knihy, nebo informací o ní.

Čtečka podporuje 18 textových formátů bez nutnosti konverze a má nasvícený displej, takže s ní můžete číst i v noci.

 

 

Číst 4917 krát Naposledy změněno úterý, 22 prosinec 2015 02:51

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.