čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Remix Mini: „stolní počítač“ s Androidem à la Windows

Malé rozměry, lokalizace do češtiny, cena 2.490 Kč a možnost například střihat video, telefonovat přes Skype či pracovat s kancelářskými aplikacemi Microsoftu. To vše ve známém prostředí. 

Foto: Satomar

 

Pracovní plocha.

 

Satomar zařazuje do nabídky mikro počítač pracující se systémem Android a podle výrobce kompatibilní „se všemi aplikacemi pro tento operační systém“.

Pracovní plocha využívá graficky upraveného prostředí Androidu 5.1 a aplikace jsou spouštěny v samostatných oknech (viz foto), které je možné řadit vedle sebe, minimalizovat i maximalizovat tak, jak jste zvyklí typicky z Windows.

Napojení na monitor zajišťuje konektor HDMI, myš a klávesnice se připojují bezdrátově a taktéž nejsou v ceně. Kapacitu vnitřního disku rozšíříte přes mechaniku paměťové karty microSD.

Součástí balení je kabel HDMI, napájecí adaptér a návod.

Microsoft Word a Excel.

Specifikace

Operační systém: Android 5.1

Procesor: Allwinner Cortex A53, čtyřjádrový 1,2 GHz

RAM: 2 GB

Interní disk: 16 GB

Sítě: Ethernet LAN (RJ-45), 10/100 Mb/s, Wi-Fi (802.11 b/g/n, frekvence neudána), Bluetooth 4.0

Rozhraní: HDMI, 2x USB 2.0, microSD, sluchátka

Rozměry, hmotnost: 124 x 88 x 26 mm; 130 g

 

 

Aplikace na ploše.

 

Číst 5366 krát Naposledy změněno úterý, 22 prosinec 2015 02:52

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.