čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Acer Predator: už nejen herní, ale i projektorový!

Novinku zakoupíte od příštího měsíce a na rozdíl od klasického herního příslušenství, resp. počítačů, bude představovat přímo zobrazovací jednotku. 

Foto: Acer

 

Z650 (od 32.990 Kč) představuje další rozšíření portfolia značky Predator. Má zvládat například projekci na krátkou vzdálenost (na 1,5 m udělá úhlopříčku až 100", tedy 254 cm), pořízení fotografie během hraní a projektor také můžete bezdrátově napojit prostřednictvím WirelessHD, které zvládne bez kabelu přenést obraz až v rozlišení Full HD.

Hodně zajímavé jsou zabudované stereo reproduktory a zesilovač o výkonu 20 W, podpora zvuku DTS Sound a Bluetooth. A také schopnost – podle výrobce – stoprocentně pokrýt barevný prostor sRGB.

U hraní pak možná využijete speciální režimy Game Auto, Bright FPS a Dark FPS.

 

Další parametry projektoru, jako například světelný výkon, jeho druh a životnost lampy oznámeny nebyly.

Číst 4939 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.