čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Toshiba Z40: roční záruka spolehlivosti a vrácení peněz

Pro náročné uživatele byla vytvořena vrcholová konfigurace o hmotnosti pouhých 1,5 kg s hořčíkovým šasi, SSD diskem a matným 14palcovým displejem. 

Foto: Toshiba

 

Novinka plným jménem Toshiba Tecra Z40-B-11M je nyní na českém a slovenském trhu ke koupi za 45.790 Kč resp. 1.669 €, se standardně 3letou záruka a opravou u zákazníka. Zároveň ale přichází i s tzv. Zárukou spolehlivosti (Reliability guarentee) platící po dobu jednoho roku od zakoupení notebooku. Ta zajišťuje, že pokud vypoví službu během prvního roku kvůli výrobní vadě, získá zákazník kromě bezplatné opravy zpět i celou pořizovací cenu.

A co Toshiba Z40-B-11M nabízí dalšího? Především procesor Intel Core i7/2,6 GHz, SSD flash disk s kapacitou 256 GB, modul s LTE modemem a hlavně – matný displej s rozlišením 1.600 x 900 bodů s úhlopříčkou 14", tj. 35,6 cm.

Celek pak váží méně než 1,5 kg, což je umožněno především díky hořčíkovému šasi. Potěší i udávaná výdrž (15 h), rozhraní v plné velikosti, včetně HDMI a VGA (viz foto) a také čtečka otisků prstů a čtečka tzv. Smart karet  (na snímku označena jako SC).

V ceně dostanete Windows 7 Professional, přibaleny jsou DVD disky s Windows 8 a samozřejmostí je také bezplatná možnost přechodu na Windows 10.

 

 

 

Číst 4651 krát Naposledy změněno středa, 09 prosinec 2015 16:19

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.