čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

SteelSeries Rival 700: herní myš se zpětnou vazbou a OLED

Za 99,99 USD, resp. 109,99 USD bude na jaře k mání překvapivě řešená myš, která nejen reaguje na scénu zpětnou odezvou, ale má zabudován i displej typu OLED dovolující například zobrazit statistiky či animace. 

Foto: SteelSeries

 

Propojení hry s myší prostřednictvím individuálně nastavitelného displeje OLED umožňuje hráčům zobrazit jejich statistiky, profily, nastavení citlivosti, logo nebo jiné animace.

Myš také disponuje hmatovou zpětnou vazbou, takže může dát najevo například efekty typu „nízký stav života“, časovače, apod.

Tvar myši je ergonomický tvar se sedmi tlačítky, je určen pravákům a navržen pro maximální komfort, kterému přispívá i textura na bocích. Logo společnosti je podsvícené stejně jako rolovací kolečko.

Výrobce udává odezvu pod 1 ms a schopnost přesně sledovat pohyb rychlostí až 300 palců za sekundu při zrychlení 50 g. Senzorový modul je odnímatelný a dovoluje tudíž výměnu za laserový nebo za úplně jiný, který přijde třeba za rok.

 

Číst 4951 krát Naposledy změněno úterý, 12 leden 2016 13:23

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.