pátek 19 duben 2024
Text Size

Hotpoint Openspace: trouba ze které uděláte dvě

Za 18.990 Kč si můžete pořídit troubu, která zvládne pečení až ve čtyřech úrovních. Pokud nevyhovuje ani to, je možné – světe div se – rozdělit ji na dvě. 

Foto: Hotpoint

 

 

Multifunkční pečící trouba Hotpoint Openspace OK 1037EL D.20 X/HA S je určena pro vestavbu, přičemž vnější rozměry jsou 60 x 60 cm (šv). Tím nejzajímavějším je však to, že z ní – za pomoci izolačního rozdělovače, jakési tenké desky (viz foto níže) – uděláte v podstatě dvě samostatné trouby. V nich lze prý opravdu najednou péct odlišné pokrmy, a to při různých programech (je jich celkem třináct), resp. různých teplotách.

V horní, menší části, je tak možné zvolit klasické pečení nebo gril, v dolní části horký vzduch s různými pečícími programy (jak vidíte z fotografie níže, ústí tam větrák). 

Teplotu pečení je možné regulovat mezi 50 a 250 °C (mezi oběma zónami může být rozdíl 100 °C) a najednou tak můžete připravit i velmi odlišné pokrmy, dokonce prý třeba i ryby a zákusky, aniž by se pachy mísily. Navíc můžete pro pečení využít pouze jednu nebo druhou část (viz foto), čímž šetříte energii.

S výhodou tak lze použít horní část trouby (24 l) nebo naopak pouze spodní část (51 l) bez nutnosti ohřívat celý prostor. V případě například vánočního cukroví můžete využít celý objem (77 l) a péci až čtyři „plechy“ najednou...

Teplota dvířek se během běžného pečení drží na maximálních 35 °C a vnitřní LED osvětlení dovolí nahlížet dovnitř aniž byste ji museli otevírat. 

Pečicí trouba má dotykové ovládání, celoskleněné provedení vnitřní strany dvířek a možnost pyrolitického čištění vnitřního prostoru. 

 Ovládání pečicí trouby je dotykové.

 

 

 

 

 

 

Číst 5022 krát Naposledy změněno středa, 10 červen 2015 08:13

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.