pátek 29 březen 2024
Text Size

Sony LSPX-S3 a Sony SRS-NB10 aneb Skleněný reproduktor a další, který si uvážete na krk

První z dvojice neobvyklých novinek je určena k nošení na krku, druhá má zapadnout do jakéhokoli interiéru a je zvláštní i provedením. Foto: Sony

Jak vidíte ze snímků, Sony LSPX-S3 (8.999 Kč) je unikátní reproduktor kombinovaný s hands-free a s osvětlením, který má navíc výškový reproduktor z organického skla. Měkké světlo může evokovat i mihotavé světlo svíček a díky zabudovanému akumulátoru s výdrží až osm hodin si ho můžete vychutnat i mimo zásuvku. Dobití následně obstará USB-C.

Zabudovány jsou tři měniče, včetně basového a středového, které mají průměr 46 mm. Všechny jsou připojeny i ke sklu čímž mají vysílat vibrace do všech směrů a rozeznívat tak celý mobilní reprosystém. Ten se připojuje přes Bluetooth (kodeky SBC, AAC, LDAC, profily A2DP, AVRCP) a spárovat můžete dva, takže vám vznikne stereo. Frekvenční rozsah je 20–20 000 Hz, osvětlení má čtyři režimy a 32 úrovní jasu. Rozměry LSPX-S3 jsou 94 mm (průměr), výška je 289 mm a hmotnost 1,1 kg.

 

 

Bezdrátový reproduktor Sony SRS-NB10 (3.899 Kč, prodej od srpna) je určen na krk a nejen pro zábavu, ale i pro práci. Díky svému návrhu (odolnost IPX4, výdrž až 20 hod.) a nízké hmotnosti má umožnit celodenní nošení a využijí ho mj. ti, kteří pracují z domova a mají třeba i časté konferenční hovory. Připojení opět obstará Bluetooth (profily A2DP a HFP), které také najednou zvládne spárovat dvě zařízení. Dobíjení akumulátoru obstará opět moderní symetrický konektor USB-C.

 

 

Číst 1123 krát Naposledy změněno středa, 28 červenec 2021 14:56

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.