Vytisknout tuto stránku

Skylink letos hodlá nabídnout vlastní seriálovou tvorbu

Na televizní stanici Skylink 7 představují významný podíl tituly ze spřátelených produkcí Studio Canal a Canal+, tedy pořady evropského původu, patřící k novému majiteli vlastnícímu Skylink, resp. M7 Group.Foto: M7 Group

Z velké míry jde o exkluzivní premiéry seriálů a také filmy a dokumenty. V minulém roce k těm nejsledovanějším patřil dánský seriál Rukojmí ve tmě a Policie Paříž 1900, což byl také nejdražší seriál z produkce Canal+.

ČTĚTE TAKÉ: Seriál Policie Paříž 1900 to roztáčí ve skutečně velkém stylu

Společnost Skylink se proto loni rozhodla vstoupit do vytváření vlastní tvorby a jak říká Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group pod kterou Skylink patří a která je od roku 2019 součástí právě Canal+, „…chceme… našim divákům, mimo akvizice, nabídnout i originální produkci a koprodukční projekty vznikající pod hlavičkou skupiny Canal+ Group.“

Seriál Policie Paříž 1900 vysílaný na Skylink 7 v premiéře.

 

Prvním projektem, na kterém se Skylink koprodukčně podílel je romantický seriál „Planeta Single: Osm příběhů“ (foto v úvodu), který se částečně natáčel i v Praze. Koprodukční novinka Canal+ Polska a M7 Group má vycházet z motivů celovečerních romantických komedií, ve kterých protagonisté chodí na rande prostřednictvím stejnojmenné mobilní aplikace.

Seriál bude mít premiéru 7. února 2022 na stanici Skylink 7, která vysílá 24 hodin denně a můžete ho sledovat i v internetové Skylink Live TV.

 

Číst 1052 krát Naposledy změněno neděle, 16 leden 2022 17:28