Vytisknout tuto stránku

Bowers & Wilkins AM-1: muzika k bazénu, do pátia či pod pergolu trochu jinak

Oznámení o uvedení zejména venkovní novinky, která má odolat i solné mlze, bylo uvozeno slovy „AM-1 je naše představa kompromisu“. Foto: Bowers & Wilkins

B&W AM-1 (9.990 Kč, černá, bílá, plus možnost vlastní) je podle výrobce ale určen nejen do venkovních prostor, ale i do kanceláří, restaurací, barů či jakýchkoli sdílených prostor a dá se prý použít i pro vytvoření domácího kina typu 5.1. Systém se skládá z předního středobasového reproduktoru (130 mm) ze skleněných vláken, trubkového (hliník) „výškáče“ o průměru 25 mm a zadního basového zářiče.

ČTĚTE TAKÉ: Kupujeme Bluetooth reproduktor – jak si dobře vybrat a na co nezapomenout

Bowers & Wilkins udává, že je to její nejodolnější reproduktor (poznámka autora: krytí podle normy neudáno), který musí v průběhu zkoušení ve speciální komoře odolat nejen běžným povětrnostním podmínkám, ale také UV záření či solné mlze.

Návrh dovoluje naklonění reproduktoru o 220 stupňů, montáž může vertikální i horizontální. Kabeláž je k držáku předem připevněná a dovoluje usazení jednou rukou, takže se, ve vysokých instalacích, stále můžete druhou rukou držet.

Bližší parametry reprosoustavy B&W neudává.

Rozměrnější fotky najdete na redakčním Twitteru.

 

Číst 1011 krát