Vytisknout tuto stránku

Disney+ představil nabídku pro Českou republiku

UVNITŘ SEZNAM POŘADŮ KE STAŽENÍ: Během dnešní prezentace pro média byla představena programová nabídka, řadu potencionálních zájemců potěší i snímky z produkce Star Wars, Marvelu a National Geographic. Foto: Disney

Streamovací služba Disney+ oznámila, že pro nás chystá více než 800 filmů, 900 seriálů a také na 130 titulů z původní tvorby, včetně Moon Knight, Loki a WandaVision.

K TÉMATU: Zaváděcí nabídka Disney+ je tu – za rok zaplatíte jen 1.590 Kč

Po spuštění služby 14. června 2022 tak budou mít předplatitelé přístup například k seriálu Boba Fett: Zákon podsvětí, k seriálu Mandalorian či k Star Wars 1 až 9. Vedle toho tu také budou dokumenty National Geographic jako Záchrana, Svět očima Jeffa Goldbluma nebo Do neznáma (Gordon Ramsay). Najdete tu ale i klasické pohádky, minisérii Pam a Tommy či The Kardashians.



Uživatelé budou moci současně streamovat na až čtyřech zařízeních, u vybraných titulů budou snímky v rozlišení Ultra HD (4K) a podle oznámení lze také nastavit až sedm různých profilů, včetně dětských.

K mání mají být jak pořady s titulky, tak s českým dabingem.

STÁHNĚTE SI: Seznam vybraných filmů a seriálů, které budou dostupné v den spuštění video služby Disney+ (soubor ke stažení, DOCX, najdete níže, v části „Stáhnout přílohy“.)

 

Číst 876 krát Naposledy změněno středa, 15 červen 2022 08:34