Vytisknout tuto stránku

Kanadský centrální vysavač Hayden 70 má nabídnout roční provoz bez údržby a dlouhou záruku

Využívat má hybridního filtračního systému a svým výkonem a parametry má pokrývat, podle dovozce, skoro sto procent výstavby rodinných domků v ČR.  Foto: haydenvac.cz

Výhodou je i provoz na dva způsoby: bez sáčku jen se samočisticím oklepovým filtrem HEPA, který využívá systému Beam, a s velkokapacitním filtračním sáčkem pro který je udáván zmiňovaný roční provoz bez údržby. Vysavač je z výroby připraven na obě varianty, takže je na vás, jakou si vyberete. Vše vidíte na úvodním snímku, kde je také dodávané příslušenství.

ČTĚTE TAKÉ: Hisense začíná tlačit „malou bílou“ i u nás

V prvním případě jsou nečistoty ukládány přímo do spodní nádoby ve které může být – volitelně – filtrační sáček o objemu 25 l. Vysavač má celokovovou konstrukci, příkon 2.000 W a motor s tzv. měkkým startem.

Hayden 70 (od 14.990 Kč) za hodinu vysaje až 216 m3 a je určen pro podlahovou plochu do 400 m², přičemž délka potrubní větve může být až 60 m. Hlučnost je udávána na 62 dB, rozměry centrální jednotky jsou 302 mm (průměr), 952 mm (výška) a hmotnost je 10,2 kg. Na Hayden 70 je poskytována záruka 5 + 5 let.

Číst 997 krát