Vytisknout tuto stránku

TCL MoveTime Family Watch 2: chytré hodinky pro předškolní děti

Na český trh uvedené hodinky dokáží monitorovat polohu dítěte a zobrazit ji na mobilu rodičů. Novinka pracuje s datovým připojením typu 4G/LTE. Foto: TCL Communication

Hodinky (3.499 Kč) prodávané v modré a růžové barvě zvládají videohovor, obousměrné telefonování, posílání zpráv a mají také funkci SOS. Propojit je, podle výrobce, lze s jakýmkoli chytrým telefonem s operačním systémem Android nebo iOS, přes aplikaci TCL Connect. Hodinky jsou určeny pro děti od 4 do 7 let a jejich hlavní předností má být neustálé propojení s mobilem rodiče.

K TÉMATU: Dětské hodinky Lamax BCool s řadou ciferníků

TCL MoveTime Family Watch 2 mají displej s úhlopříčkou 3,9 cm (1,54"), vestavěnou kameru a vyrobeny jsou z odolných materiálů. Nabízejí stupeň krytí IP65 (co to je), pryžový řemínek jde odepnout a v případě potřeby vyměnit. Také vzhled ciferníku můžete upravit a v aplikaci lze dítěti vymezit zónu, kterou pokud opustí, jste na to upozorněni. Díky historii sledování polohy se rovněž můžete podívat, kde se během dne dítě pohybovalo a je také možné sdílet polohu v reálném čase.

Hodinky jsou lokalizované do češtiny a potřebují ke své funkci nanoSIM s aktivním datovým i hlasovým tarifem, deaktivovaným kódem PIN a zmiňovanou aplikaci TCL Connect. Jejich výdrž je udávána na až dva dny provozu, dobití na dvě hodiny.

Další parametry: GPS, A-GPS, Beidou, Glonass, G-senzor, Wi-Fi 4 (2,4 GHz) a Bluetooth 4.2. Akumulátor LiPo, 850 mAh. Některé funkce: akcelerometr, skupinový chat, pravidelné vypínání, režim škola, krokoměr.

 

Číst 764 krát