Vytisknout tuto stránku

Power banka Xtorm Titan Pro: až 140 wattů na jediném rozhraní USB-C

Energetická banka nabídne až 150 W celkového výkonu, čtyři USB-C poplatné Power Deliery (co to je) a řadu další zajímavostí. Foto: Xtorm

Celková kapacita Titan Pro je 24.000 mAh a power banka má být schopna dodat až 140 W přes jediné rozhraní. Pozoruhodné je také magnetické uložení propojovacího kabelu přímo v těle, možnost využít k dobití konektor USB-C s funkcí PD s až 100 watty (udávány jsou pouhé 2 hod.) a najednou prý zvládnete dobíjet i čtyři zařízení. K dispozici je rovněž ochrana proti přetížení, hlubokému vybití a zkratu. Cena této varianty je 4.990 Kč.

ČTĚTE TAKÉ:

Představena byla rovněž levnější varianta nazvaná Xtorm Titan za 3.990 Kč, která má stejnou kapacitu, ale pracuje s jen 60 W, resp. 2x 30 W. Ani u tohoto modelu nechybí průchozí nabíjení, magneticky uložený propojovací kabel a informační displej.

U nás neznámá značka Xtorm patří holandskému výrobci, který byl založen roku 2008.  Věnuje se produktům pro napájení a nabíjení osobní elektroniky. Portfolio zahrnuje power banky, adaptéry, kabely, bezdrátové nabíječky a také fotovoltaické panely.

 

Číst 593 krát Naposledy změněno úterý, 21 březen 2023 13:02