Vytisknout tuto stránku

Samsung AR09HSS: klimatizace pro klidnější spánek

Novinka ovladatelná i z mobilu má s použitím několika technologií zajistit, aby byl spánek v místnosti, kde je umístěna, co nejkvalitnější a nejklidnější. 

Foto: Samsung


Uvedeny byly dva modely, které se plným jménem nazývají AR09HSSFBWKNEU a AR09HSSDBWKNEU. Díky zmiňovanému Wi-Fi se na ně můžete prostřednictvím zdarma stažitelné aplikace napojit z tabletu nebo mobilu s Androidem či iOS a tak spustit tak klimatizaci v patřičném režimu na dálku a hlavně dopředu. Například před tím, než půjdete spát. A jak říká výrobce v tiskové zprávě, pro spaní je zásadním faktorem také správná teplota, která by neměla převyšovat 20 °C.

Klimatizace vás tudíž na spánek připravuje ve třech krocích tím, že jednak upravuje teplotu a jednak cirkulaci vzduchu v místnosti, a to v průběhu noci:

  1. fáze 1 – snížení teploty, čímž se usnadňuje usínání,
  2. fáze 2 – teplota se mírně zvyšuje, aby se  tělo uvolnilo,
  3. fáze 3 – klimatizace zajistí zvýšené proudění vzduchu, které vás postupně probudí.

Mezi další funkce obou novinek patří:

  1. Snížení spotřeby energie díky tzv. režimu „jednoho uživatele“, který snižuje výkon kompresoru, ale stále ještě zvládá vytvořit odpovídající prostředí.
  2. Zabudování filtru zachycujícího prachové částice a alergeny, podle výrobce, včetně chřipkového viru podtypu H1N1.
  3. Zabudování technologie pro výrobu iontů vypouštějící atomy vodíku a ionty kyslíku, které hubí chřipkové viry, houby, bakterie, alergeny a další nečistoty.

 

Číst 4261 krát Naposledy změněno středa, 03 červen 2015 09:04