Vytisknout tuto stránku

Notebooky klasické řady Satellite Pro v novém hávu

Společnost Dynabook, bývalá Toshiba, představila dva modely zmiňované řady s úhlopříčkami 14" (36 cm) a 15" (38 cm) určené pro menší firmy i studenty. Foto: Dynabook

 

Ceny novinek, jejichž povrch je ošetřen speciální antibakteriální vrstvou a které by se měly začít prodávat ještě tento měsíc, resp. v prosinci, zatím nebyly oznámeny. Nicméně Dynabook Satellite Pro C40-H se má, podle zaslané tiskové zprávy, orientovat na „kombinaci mobility s cenovou dostupností“, Dynabook Satellite Pro C50-H pak nabídnout vyšší výkon a propracovanější funkce. Notebooky jsou osazeny procesory Intel Core 10. generace, až 16 GB RAM a dovolují využít i SSD disku o kapacitě až 512 GB. Volitelně je možné je vybavit i tzv. SecurePadem se čtečkou otisků prstů.

ČTĚTE TAKÉ: Notebook Toshiba Dynabook Portege A30 (test) není pro každého, ale na nic si nehraje

Dynabook Satellite Pro C40 H.

 

Zabudována je Wi-Fi 5, Bluetooth, 2x USB 3.0 a USB-C v jednom konektoru spojující nabíjení, zobrazení i přenos dat. Nechybí modul TPM 2.0 (Trusted Platform Module) umožňující šifrovat uložená data. Vše doplňuje mechanika karty MicroSD a dokoupitelná dokovací stanice pracující přes USB-C.

  • Dynabook Satellite Pro C40-H: displej má antireflexní úpravu a rozlišení HD Ready nebo Full HD. Hmotnost je 1,6 kg, výdrž je udávána na až 10 hodin.
  • Dynabook Satellite Pro C50-H: rozlišení displeje je Full HD s jasem 250 cd/m2, výdrž je udána na 9,5 hod.
Dynabook Satellite Pro C50-H.

 

 

Uspořádání klávesnice, včetně šipkových tlačítek vypadá u obou notebooků obdobně, nižší model ovšem nemá numerický blok.

 

 

Číst 1466 krát Naposledy změněno sobota, 21 listopad 2020 12:48