Vytisknout tuto stránku

Varta Outdoor Sports H30R Wireless Pro: odolná dobíjecí čelovka s „nočním viděním“ Doporučený

S novou bezkontaktní náhlavní svítilnou, která má prý přežít pád ze dvou metrů a  splňuje rovněž krytí podle standardu IPX7 (odolnost proti prachu a vodě), dostanete i nabíjecí základnu, „kolébku“, s rozhraním USB. Do ní stačí čelovku prý jen položit… Foto: Varta

Varta H30R Wireless Pro (899 Kč, záruka 3 roky) nabídne světelný výkon až 400 lm, tři režimy svícení a také integrovaný akumulátor typu LiPo, tedy zcela bez paměťového efektu, přičemž doba provozu je udávána na až 50 hod. Pokud naopak kapacita akumulátoru klesne pod 10 % oznámí to integrovaná stavová dioda. Dobíjení přes USB obstará jak počítač, tak mobilová dobíječka nebo třeba i powerbanka či moderní vůz.

K TÉMATU:

Varta H30R Wireless Pro o hmotnosti 125 g pracuje s trojicí žárovek LED. První, výkonná dosvítí až 80 m, druhá je zaměřena na tzv. „režim flood“ vhodný zejména na osvícení nejbližšího okolí a poslední je červená varianta vhodná pro noční pohyb v prostoru bez oslnění. Vedle toho je k dispozici i kombinovaný režim, kdy si čelovka spojí dvě bílé LED a výsledkem bude oněch zmiňovaných až 400 lumenů.

Číst 1203 krát Naposledy změněno čtvrtek, 01 prosinec 2022 02:07