Vytisknout tuto stránku

Z Digi TV se stala Telly

Od 1. dubna 2020 se – pod stejným vlastníkem – změnila značka pod kterou se nabízí internetová televize (IPTV) Digi TV. A jsou tu i další změny…


Nová značky završila pět let inovací a rovněž se měnil název společnosti, která IPTV provozuje, její webové stránky, prostředí set-top boxů a také samotná nabídka. Pro nové i stávající zákazníky připravila Telly nabídku zjednodušenou, smlouvy bez vázanosti a věrnostní program. Pro ty, kteří se přesto rozhodnou zůstat u svého původního balíčku se nic nemění, a to ani po skončení jejich smluv.

Nově mohou zákazníci vybírat ze tří základních balíčků se stejnou cenu za internetovou i satelitní televizi: Malý za 200 Kč, Střední za 400 Kč a Velký za 600 Kč. Vedle toho je možné zakoupit HBO za 200 Kč a balíček Sport na 1, 3 a 7 dní nebo na celý měsíc.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize a v nabídce je spousta sportovního obsah například z anglické Premier League , německé Bundesligy či španělské LaLigy. Operátor Telly spadá pod skupinu Lama Energy Group kam mj. patří i Lama Gas & Oil, Teplárna Otrokovice či společnost Energo Český Krumlov. Konsolidované výnosy skupiny přesáhly 18 miliard Kč a ukazatel EBITDA činil 792 milionů Kč (údaje za rok 2015).

Číst 1589 krát Naposledy změněno pátek, 24 duben 2020 13:25