Vytisknout tuto stránku

První akumulátorový tyčový vysavač Miele Triflex typu 3v1

Podle průzkumu Miele dává skoro každá třetí domácnost v Evropě přednost akumulátorovému vysavač. Tento trend neustále vzrůstá a na což reagují i výrobci. Foto: Miele

 

Novinka za 13.990 Kč nepoužívající sáček staví na konceptu 3v1 a jejím základním prvkem je tzv. PowerUnit skládající se z motorové jednotky, zásobníku na prach (0,5 l) a sedmi článkového akumulátoru Li-Ion s výdrží 60 nebo 120 minut (kapacita neudána, dobití za 4 hodiny).

Jak vidíte z úvodní fotografie, PowerUnit funguje jednak samostatně, jednak ji lze umístit pod rukojeť, nebo do spodní pozice, a lze také sejmout kartáč a vysávat látkové povrchy a přikrývky.

Na výběr je pět modelů v několika barevných provedeních: základní HX1, HX1 Performance, HX1 Runner, HX1 Cat & Dog (zaměřen na chlupy…:) a HX1 Pro, přičemž poslední dva jsou navíc vybaveny kartáčem s LED osvětlením.

Vysavač Miele Triflex je postaven na technologii Vortex se třemi filtračními stupni. Výkon motoru je 170 W (+ 50 W), regulaci obstarává třístupňový posuvný volič a určen je pro až 125 m2, případně až 250 m2 plochy.

Vysavač o celkové hmotnosti 3,7 kg můžete pomocí přiloženého držáku připevnit na zeď, dokáže ale stát ve svislé poloze i sám. V ceně dostanete elektrokartáč (nebo elektrokartáč s osvětlení) sací štětec, hubici pro čalounění a štěrbinovou hubici.

 

Číst 1495 krát Naposledy změněno pondělí, 20 červenec 2020 13:02