Vytisknout tuto stránku

Horkovzdušná fritéza Lauben Hot Air Fryer 2500WT pro smažení bez tuku

Pracuje v osmi režimech a už z nich vidíte, pro co je určena: hranolky, slanina, kuřecí paličky, krevety, steaky, sladké pečivo, zelenina a ryby.Foto: Lauben

 

Pokud vám ale nevyhovuje žádný z nich, můžete si sáhnout po manuálním nastavení teploty i pracovní doby. Vše se provádí přes dotykový displej na kterém je vidět i teplota a průběh smažení. Nechybí ani automatické vypnutí po předem nastaveném čase.

Lauben Hot Air Fryer (3.490 Kč) má podle výrobce vynikat i snadnou manipulací a teplotně odolnou rukojetí. Nádobu v níž vše připravujete, můžete mýt v myčce.

ČTĚTE TAKÉ: Chytrý rýžovar Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500AT snižuje cukry a dovoluje vařit bez tuku

Další podzimní novinkou jsou tyčové mixéry Lauben Stick Blender 800 s výkonem 800 W, šesti rychlostmi a funkcí Turbo, které byly oceněny IF Design. V balení kromě mixéru najdete i dvojici nádob s protiskluzovým dnem a různé nástavce, včetně šlehací metly či extra nástavce na bramborovou kaši. Vše opět můžete dát do myčky nádobí.

V průběhu října se na trhu rovněž objeví další novinky, jako toustovač Lauben Sandwich Maker 800CW, indukční pěnič mléka Lauben Milk Frother 550BC, minimalisticky pojatý elektrický mlýnek Lauben Grinder 200ST a na digirevue už zmiňovaný rýžovar Lauben Rice Cooker 1000WB. 

 

Číst 1532 krát Naposledy změněno čtvrtek, 08 říjen 2020 18:46