Vytisknout tuto stránku

Belkin SoundForm Inspire: dětská bezdrátová náhlavní souprava s ochranným limitem hlasitosti

Tzv. dětský headset přichází s nastavením pro ochranu sluchu na 85 decibelů a s režimem pro sdílení přehrávaného obsahu. Foto: Belkin

Souprava je navržena pro děti ve věku pět až devět let, ke koupi bude ve dvou barevných provedeních (černá a levandulová) od 1.270 Kč. Vedle toho se chlubí výdrží baterie až 35 hodin a také „…celodenním pohodlím při učení na dálku, cestování nebo streamování on-line videí“.

ČTĚTE TAKÉ:

Uzavřená mušlová sluchátka jsou vybavena měniči o průměru 40 mm, hlavový oblouk má být měkká a vše má jít složit pro pohodlnější přenášení. Součástí sluchátek jsou náušníky, které mají lépe padnout přes dětské uši, sklopný mikrofon s raménkem, který vidíte i na úvodním snímku je doplněn světelným indikátorem informujícím, že náhlavní souprava je ztlumena, ovládání vidíte na dalším snímku.

Sluchátka jsou bezdrátová (Bluetooth 5.2), lze je ale také připojit, k zařízení jako je notebook, tablet, zábavní systém, či telefon, drátově přes konektor typu jack, 3,5 mm. Frekvenční rozsah je 20 Hz – 20 kHz, hmotnost je 181 g. Dobíjení vnitřního akumulátoru obstará USB-C, pouzdro náhlavní soupravy je vyrobeno z minimálně 23 % z recyklovaných plastů, obal má být zcela bez plastů.

 

Číst 516 krát Naposledy změněno pondělí, 23 říjen 2023 21:09