Vytisknout tuto stránku

Ocenění iF Design Awards 2024 pro Philips: 2x televizor, 1x zvuková lišta, 1x lícní sluchátka

Ve známé designové soutěži získala společnost TP Vision, výrobce A/V produktů se značkou Philips, hned čtyři ceny. Podívejme se na ně… Foto: TP Vision

Všechny čtyři oceněné výrobky, sportovní sluchátka A5608, zvuková lišta B6309 a televizory OLED+909 a OLED+959, má „na svědomí“ tým European Design se sídlem v Amsterdamu. V něm TP Vision navrhuje své výrobky pod sloganem „evropský design“. A co je u novinek oceňováno?

ČTĚTE TAKÉ:

 

Sluchátka Philips A5608 Bone Conduction Headphones přenášejí zvuk přes lícní kost a patří do skupiny venkovních sportovních sluchátek na běhání a cyklistiku, čemuž napomáhá i způsob uchycení a také to, že při přehrávání muziky máte stále otevřené uši a tudíž slyšíte okolí. Výrobce zdůrazňuje i drážkování zajišťující odvod potu.

 

Zvuková lišta Philips B6309 je v kompaktním provedení, zdůrazňován je subwoofer, který se dá použít na výšku i na šířku.

Televizor Philips OLED+909 má čtyřstranný systém osvětlení pozadí Ambilight a zvuk od Bowers & Wilkins využívající akustickou tkaninu Kvadrat vyrobenou z udržitelné vlny. Podstavec televizoru je z recyklovaného hliníku.

Vlajková loď Philips OLED+959 nabízí, podle výrobce, „zdrženlivý design“. Audio systém od Bowers & Wilkins využívá obdobnou tkaninu Kvadrat, jako předchozí model. Televizor je prvním, který je vybaven novou technologií Ambilight plus.

 

Číst 289 krát Naposledy změněno středa, 01 květen 2024 18:24