pondělí 29 duben 2024
Text Size

Reproduktory Sony ULT Power Sound s vysokou odolností a řadou zajímavých vlastností

Nová řada ULT nabízí tři reprosystémy (Field 1, Field 7 a Tower 10) a také bezdrátová sluchátka Wear. Foto: Sony

Sluchátka se skládací konstrukcí zvládají potlačení hluku, využívají procesor V1, který najdete i ve vyspělejších modelech, a podle výrobce jsou, díky měkkým náušníkům a většímu prostoru kolem uší, určena pro každodenní nošení. Zajímavostí je senzor, který pozastaví přehrávání, když je sundáte a znovu ho  spustí, když si je nasadíte. Připojení přes Bluetooth zvládá párování se dvěma zařízeními současně, v ceně dostanete i pouzdro na přenášení.

ČTĚTE TAKÉ:

Přenosný reproduktor s hands-free, ULT Field 1 pracuje horizontálně i vertikálně a nabídne zvýraznění basů, až 12 hodin při provozu na akumulátor, vodotěsnost a prachotěsnost podle krytí IP67 (co to je). A co je ještě pozoruhodnější, má mít nárazuvzdornou konstrukci (MIL-STD 810 H 516.8-Shock) a odolnost vůči slané vodě. (Poznámka autora: to poslední je naprosto ojedinělé!)

ULT Field 7 má stejnou odolnost (s výjimkou pádu) jako předchozí model, umí optimalizovat zvukové pole podle situace (mj. detekce okolního hluku) a akumulátor vydrží až 30 hodin, přičemž se dobije, pro 3 hodiny přehrávání, za pouhých 10 minut. Má vstup pro karaoke, kytaru a mikrofon, na zadním panelu najdete ovládání echa a dalších funkcí. Vzájemně lze propojit až sto kompatibilních reprosystémů.

 

ULT Field 10 je party reprosystém s dvojím režimem basů, výše uvedenou optimalizací zvukového pole a 360° zvukem. Nechybí obvyklé osvětlení, karaoke, kytara, vylepšení zvuku televizoru, Echo, atd. V ceně dostanete i bezdrátový mikrofon, připojit můžete další o „zpívat“ duo. Opět jde propojit až sto kompatibilních zařízení.

Novinky budou ke koupi od dubna a za sluchátka (černá, šedá a bílá) zaplatíte 4.999 Kč, za ULT Field 1 (černá, šedá, bílá nebo oranžová) 3.499 Kč, za ULT Field 7 (černá) 9.999 Kč a konečně za ULT Tower 10 (černá) 30.999 Kč.

 

Číst 136 krát Naposledy změněno čtvrtek, 11 duben 2024 23:21

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.