Vytisknout tuto stránku

Nikon odstartoval pátý kalendář

Ve vlastní galerii Nikonu na pražském Újezdu, proběhla před pár hodinami příjemná vernisáž výstavy s uvedením kalendáře pro rok 2014. A určitě stojí za to ji navštívit! 

 

Už pátý ročník soutěže určené všem milovníkům fotografování s Nikonem – „Nikon kalendář – moje srdeční záležitost“ – byl úspěšně završen jednak vystavením padesáti nejúspěšnějších snímků a jednak představením samotného dvanácti snímkového kalendáře. Ten letos proběhl pod patronací prof. MUDr. Jana Pirka, DrSc., přednosty Kardiocentra IKEM, který se vernisáže nakonec bohužel zúčastnit nemohl.

Tato unikátní a v rámci Česka ojedinělá fotosoutěž je ovšem také význačným charitativním projektem, který shromažďuje prostředky – a jsou to už statisíce (!) – díky dražbě fotografií, dobrovolné sbírce a ovšem také finančním příspěvkům samotné společnosti Nikon. 

Výstava 50vybraných fotografií, které se dostaly do nejužšího výběru soutěže Nikon kalendář 2014 potrvá v Nikon Photo Gallery (externí odkaz se otevírá do nového okna) do 16. března 2014 a rozhodně stojí za vidění! 

 

 

 

 

 

Číst 5083 krát Naposledy změněno neděle, 06 červenec 2014 22:08