úterý 23 duben 2024
Text Size

Nikon odstartoval pátý kalendář

Ve vlastní galerii Nikonu na pražském Újezdu, proběhla před pár hodinami příjemná vernisáž výstavy s uvedením kalendáře pro rok 2014. A určitě stojí za to ji navštívit! 

 

Už pátý ročník soutěže určené všem milovníkům fotografování s Nikonem – „Nikon kalendář – moje srdeční záležitost“ – byl úspěšně završen jednak vystavením padesáti nejúspěšnějších snímků a jednak představením samotného dvanácti snímkového kalendáře. Ten letos proběhl pod patronací prof. MUDr. Jana Pirka, DrSc., přednosty Kardiocentra IKEM, který se vernisáže nakonec bohužel zúčastnit nemohl.

Tato unikátní a v rámci Česka ojedinělá fotosoutěž je ovšem také význačným charitativním projektem, který shromažďuje prostředky – a jsou to už statisíce (!) – díky dražbě fotografií, dobrovolné sbírce a ovšem také finančním příspěvkům samotné společnosti Nikon. 

Výstava 50vybraných fotografií, které se dostaly do nejužšího výběru soutěže Nikon kalendář 2014 potrvá v Nikon Photo Gallery (externí odkaz se otevírá do nového okna) do 16. března 2014 a rozhodně stojí za vidění! 

 

 

 

 

 

Číst 5072 krát Naposledy změněno neděle, 06 červenec 2014 22:08

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.