Vytisknout tuto stránku

Celosvětová premiéra snímku Liga spravedlnosti (Justice League) Zacka Snydera na HBO už zítra

Ve skutečnosti se odehraje na nové službě HBO Max i když 18. března 2021 propukne i na ostatních, zatím nepřevedených službách HBO. Foto: HBO

Premiéra proběhne ve všech teritoriích ve kterých značka působí a doprovodí ji vydání řady dalších produktů napříč platformami společností Warner Media a DC, včetně soundtracku vydaného u Water Tower Music a tématické kolekce Warner Bros.

ČTĚTE TAKÉ: IPTV VoD v Česku – kam dál a co čekávat v nejbližší době

Bruce Wayne (Ben Affleck) je odhodlaný postarat se o to, aby Supermanova oběť nepřišla na zmar. Spojí tedy své síly s Dianou Prince (Gal Gadot) a plánují sjednotit tým superhrdinů, kteří mají zachránit svět před blížící se hrozbou zloduchů jako jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid.

Autorem scénáře filmu je Chris Terrio, který na podobě příběhu spolupracoval se Zackem Snyderem a Willem Beallem, postavy vycházejí z komiksů DC a Superman od autorů Jerryho Siegela a Joe Shustera. Hlavními producenty filmu jsou Charles Roven a Deborah Snyder.

Souběžně s premiérou na HBO Max v USA bude film vysílán, výhradně prostřednictvím HBO, v Evropě, včetně Česka a Slovenska, a na HBO GO v Asii, přičemž v Latinské Americe bude mít titul premiéru výhradně na HBO Max, až bude letos služba v této oblasti spuštěna.

Ukázkové video najdete na Youtube zde.

Číst 1384 krát Naposledy změněno středa, 17 březen 2021 11:34

1 komentář