Vytisknout tuto stránku

Designový LG Xboom 360 RP4 má nabídnout 360stupňový zvuk a několik variant osvětlení

Pro vnitřní i venkovní použití je určen přenosný aktivní reprosystém, který má v řádu týdnů přijít i na český trh (doba a cena zatím nestanoveny, cena v USA kolem 400 USD). Foto: LG Electronics

Rozměry reprosystému jsou 250 x 514 mm (průměr, výška) a zabudován je výškový reproduktor s titanovou membránou (průměr 25,4 mm) a také samostatný basový (průměr 133 mm) vyrobený ze skleněných vláken. Uvnitř je rovněž akumulátor typu Li-Ion (až 10 hodin poslechu) a zesilovač o udávaném výkonu, po připojení k 230 V, 120 W (RMS).

ČTĚTE TAKÉ: Kupujeme Bluetooth reproduktor: jak si dobře vybrat a na co nezapomenout

Napojit se můžete přes Bluetooth (verze neudána, kodek SBC) a linkový audio vstup. K dispozici je také rozhraní USB bez udání účelu (přehrávání, nebo dobíjení, případně obojí).

Atmosféru dotvářejí tři režimy osvětlení, standardní, přirozené a párty, další možnosti najdete v mobilní aplikaci. Reprosystém má kovovou rukojeť a látkový potah. Ke koupi bude v barvách Beige, Burgundy, Charcoal Black a Peacock Green.

LG Xboom 360 RP4 je částečně vyrobený z recyklovaných plastů a dalších materiálů pocházejících ze spotřebitelského odpadu a mimo jiné získal certifikaci Eco-Product od švýcarské společnosti SGS Société Générale de Surveillance SA.

Poznámka autora: tisková zpráva, ani severoamerické stránky LG nehovoří mj. o středovém reproduktoru, takže zřejmě nepůjde o samostatný basový, ale o středo-basový.

Číst 1199 krát Naposledy změněno čtvrtek, 16 září 2021 13:19