Vytisknout tuto stránku

Výprodeje pokračují jen někde! A nejspíše pojedou až do konce ledna

Společnost CZC oznámila, že její povánoční výprodej potrvá až do konce ledna a že jsou do něj průběžně přidávány další produkty, takže se vyplatí občas nahlížet. Foto: CZC

Obchod také zdůrazňuje, že výprodejový sortiment zahrnuje, cituji, „…mnoho set produktů“, a to jak z oblasti elektroniky, tak mimo ni (Lego).

ČTĚTE TAKÉ: Předvánoční slevy 2023? Někde dost, jinde málo nebo vůbec nic (externí odkaz, nové okno)

U CZC mě z výprodeje zaujala především zvuková lišta se subwooferem, Jamo SB-40 (3.990 Kč), kterou vidíte na úvodním snímku. Připojíte jí přes HDMI, digitální optický audio vstup, Bluetooth či analogový audio vstup. Celkový výkon je 60 W (RMS) a jak vidíte, uplatní se nejen jako výstup pro televizor.

V nabídce je také robotický vysavač s dokovou stanicí (dobíjení, vysypání) a mopem pro vytírání Roborock S8 Pro Ultra (32.399 Kč) a inkoustová tiskárna Canon Pixma G1430 (2.990 Kč, foto) pro formát A4. Ta pracuje s tankovým systémem, což v praxi znamená nejlevnější barevný tisk. Navíc umí tisknout na různé druhy papírů, jako je magnetický fotografický papír, opakovatelně nalepitelný foto papír nebo nažehlovací fólie.

A jak vypadá situace u dalších velkých obchodů? Někde uvidíte podobný obrázek, jinde už nic. Mezi ty druhé patří například Alza a Kasa, ale ta nic neměla ani před Vánoci (viz článek na Televizním webu). Naopak na výprodej, vedle CZC, sází Datart i Electro World.

 

Číst 603 krát Naposledy změněno pátek, 08 březen 2024 12:39