pondělí 20 květen 2024
Text Size

Kde sledovat MS v hokeji? Vedle DVB-T2 i na IPTV, jako Telly

VČETNĚ KOMPLET PROGRAMU: Dnes startující hokejové mistrovství světa hostí Praha a Ostrava. Jak se dívat, když zrovna nebudete sedět doma u pozemního televizního vysílání DVB-T2 nebo nebudete vůbec doma, ale třeba kdesi v EU? (K článku využit materiál Telly.) Foto úvod: archiv autora, foto níže: IIHF

První možností je jít na platformu ČT iVysílání, kde mají být všechny zápasy vysílány živě a s českým komentářem. Pokud jste ovšem v zahraničí, asi budete mít problém.  V tomto případě je řešením internetová televize IPTV, tedy například Telly, Lepší.TV, SledovániTV, atd. Tyto video služby jsou dostupné ve všech státech EU a lze je sledovat na mobilu, tabletu, počítači a samozřejmě také na televizoru či nějakém video přehrávači vybaveném příslušnou aplikací nebo i HbbTV. A tady samozřejmě není problém pustit si zápas o pár minut, hodin či dnů později.

ČTĚTE TAKÉ:

„Oblíbenost hokeje je u českých diváků mimořádná. I s ohledem na návrat šampionátu do Česka předpokládáme, že letos bude zájem tuzemských fanoušků o televizní přenosy MS v hokeji ještě vyšší než v loňském roce,“ říká marketingový ředitel Telly Jan Schöppel. Dodejme, že hokejové zápasy z MS lze také, vedle výše uvedeného, sledovat i ve sportovních barech a restauračních zařízeních. Živé streamy nabízejí i sázkové kanceláře a využít můžete rovněž velkoplošných obrazovek, které pořadatelé přichystali v Praze i v Ostravě.

Seznam zápasů českého týmu:

  • Česko – Finsko, 10. května, 20:20
  • Norsko – Česko, 11. května, 20:20
  • Švýcarsko – Česko, 13. května, 20:20
  • Česko – Dánsko, 15. května, 16:20
  • Česko – Rakousko, 17. května, 20:20
  • Česko – Velká Británie, 18. května, 20:20
  • Kanada – Česko, 21. května, 16:20

Kompletní program u České televize (externí odkaz, nové okno).

K článku využit materiál internetové televize Telly (externí odkaz, nové okno).

 

Číst 86 krát Naposledy změněno pátek, 10 květen 2024 10:32

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.