Vytisknout tuto stránku

Reproduktory Sony ULT Power Sound s vysokou odolností a řadou zajímavých vlastností

Nová řada ULT nabízí tři reprosystémy (Field 1, Field 7 a Tower 10) a také bezdrátová sluchátka Wear. Foto: Sony

Sluchátka se skládací konstrukcí zvládají potlačení hluku, využívají procesor V1, který najdete i ve vyspělejších modelech, a podle výrobce jsou, díky měkkým náušníkům a většímu prostoru kolem uší, určena pro každodenní nošení. Zajímavostí je senzor, který pozastaví přehrávání, když je sundáte a znovu ho  spustí, když si je nasadíte. Připojení přes Bluetooth zvládá párování se dvěma zařízeními současně, v ceně dostanete i pouzdro na přenášení.

ČTĚTE TAKÉ:

Přenosný reproduktor s hands-free, ULT Field 1 pracuje horizontálně i vertikálně a nabídne zvýraznění basů, až 12 hodin při provozu na akumulátor, vodotěsnost a prachotěsnost podle krytí IP67 (co to je). A co je ještě pozoruhodnější, má mít nárazuvzdornou konstrukci (MIL-STD 810 H 516.8-Shock) a odolnost vůči slané vodě. (Poznámka autora: to poslední je naprosto ojedinělé!)

ULT Field 7 má stejnou odolnost (s výjimkou pádu) jako předchozí model, umí optimalizovat zvukové pole podle situace (mj. detekce okolního hluku) a akumulátor vydrží až 30 hodin, přičemž se dobije, pro 3 hodiny přehrávání, za pouhých 10 minut. Má vstup pro karaoke, kytaru a mikrofon, na zadním panelu najdete ovládání echa a dalších funkcí. Vzájemně lze propojit až sto kompatibilních reprosystémů.

 

ULT Field 10 je party reprosystém s dvojím režimem basů, výše uvedenou optimalizací zvukového pole a 360° zvukem. Nechybí obvyklé osvětlení, karaoke, kytara, vylepšení zvuku televizoru, Echo, atd. V ceně dostanete i bezdrátový mikrofon, připojit můžete další o „zpívat“ duo. Opět jde propojit až sto kompatibilních zařízení.

Novinky budou ke koupi od dubna a za sluchátka (černá, šedá a bílá) zaplatíte 4.999 Kč, za ULT Field 1 (černá, šedá, bílá nebo oranžová) 3.499 Kč, za ULT Field 7 (černá) 9.999 Kč a konečně za ULT Tower 10 (černá) 30.999 Kč.

 

Číst 209 krát Naposledy změněno čtvrtek, 11 duben 2024 23:21