Vytisknout tuto stránku

Dynabook Satellite Pro C50 s úhlopříčkou 15,6" a Wi-Fi 5

Lehká, cenově dostupná a přitom výkonná. Taková by měla být novinka mířící na trh notebooků pro profesionály, tedy do firem. Foto: Dynabook

 

Řada Satellite Pro se od svého vzniku hodně změnila, což můžete vidět z připojených fotografií. Podle zaslané tiskové zprávy je C50 „navržen tak, aby uživatelům poskytl vše potřebné pro každodenní produktivní práci. V atraktivním a štíhlém těle nabízí řadu funkcí pro zvýšení výkonu i kvalitní zabezpečení…“

Z profilu elegantní, nízký (20 mm) a s tenkým rámečkem po stranách.

 

Dynabook sice zatím ještě nezveřejnil cenu (očekává se koncem června), ale většinu parametrů ano. Procesory Intel Core, 8 GB RAM a možnost volby disku SSD na místo klasického točivého. Výška notebooku je 20 mm, hmotnost 1,8 kg a zabudovaný displej má úhlopříčku 15,6", rozlišení Full HD, tedy 1920 x 1080 bodů, a antireflexní úpravu.

Ohlášená výdrž při práci na akumulátor dělá, v závislosti na modelu, až 12,5 hodiny (měřeno pomocí Mobile Mark 2014). Proti krádeži je notebook chráněn uživatelským a administrátorským heslem, Trusted Platform Module 2.0 zajišťuje šifrování informací a volitelný zámek Kensington ho pomáhá zajistit před fyzickým odcizením.

A rozhraní? HDMI v plné velikosti, USB-C pro připojení více zařízení i nabíjení a dva klasické konektory USB 3.0. K dispozici je i mechanika karty MicroSD, Bluetooth 4.2 a Wi-Fi 5 (co je to – nové okno).

Nechybí gigabitová LAN, webová kamera (HD), stereo reproduktory a vestavěný mikrofon.

Rozložení klávesnice se samostatným numerickým blokem. Povšimněte si zejména kurzorových tlačítek.
Číst 1428 krát Naposledy změněno úterý, 09 červen 2020 19:44