Vytisknout tuto stránku

Evolveo Venus T2 pro USB nabízí zdvojené tunery DVB-T2

Novinka se začala prodávat za 1.490 Kč a uvádí ji společnost Abacus Electric. Jde o miniaturní set-top box zvládající, podle výrobce, jeden pořad sledovat a druhý v ten samý okamžik nahrávat, a to i z jiného multiplexu. Foto. Evolveo

 

Zabudována je dvojice tunerů (DVB-T a DVB-T2/HEVC) a také běžný anténní konektor, takže ho můžete připojit přímo na svod. Využít lze ale také dodávanou prutovou anténu.

Software, který dostanete v ceně společně s Venus T2 (je ke stažení) zvládá vysílání ve vysokém rozlišení (HD) a nechybí mu EPG, podpora nahrávání, přehrávání živého televizního vysílání se zpožděním (TimeShift) a možnost odchycení obrazovky.

USB tuner s rozměry 30 x 17 x 86 mm (švh) nepotřebuje k provozu žádné externí napájení a stačí ho pouze zapojit do rozhraní USB 2.0. Co se týče minimálních požadavků na zařízení na kterém má být provozován, vedle jednoho USB 2.0, je třeba procesor Pentium 2,4 GHz a vyšší, 4 GB RAM, grafická karta s 1 GB paměti, zvuková karta, Microsoft Direct X 9.0 a Windows XP (SP2) nebo Windows 7, 8.1 a 10.

 

Číst 1752 krát Naposledy změněno pondělí, 21 září 2020 10:38