pátek 19 duben 2024
Text Size

Evolveo Venus T2 pro USB nabízí zdvojené tunery DVB-T2

Novinka se začala prodávat za 1.490 Kč a uvádí ji společnost Abacus Electric. Jde o miniaturní set-top box zvládající, podle výrobce, jeden pořad sledovat a druhý v ten samý okamžik nahrávat, a to i z jiného multiplexu. Foto. Evolveo

 

Zabudována je dvojice tunerů (DVB-T a DVB-T2/HEVC) a také běžný anténní konektor, takže ho můžete připojit přímo na svod. Využít lze ale také dodávanou prutovou anténu.

Software, který dostanete v ceně společně s Venus T2 (je ke stažení) zvládá vysílání ve vysokém rozlišení (HD) a nechybí mu EPG, podpora nahrávání, přehrávání živého televizního vysílání se zpožděním (TimeShift) a možnost odchycení obrazovky.

USB tuner s rozměry 30 x 17 x 86 mm (švh) nepotřebuje k provozu žádné externí napájení a stačí ho pouze zapojit do rozhraní USB 2.0. Co se týče minimálních požadavků na zařízení na kterém má být provozován, vedle jednoho USB 2.0, je třeba procesor Pentium 2,4 GHz a vyšší, 4 GB RAM, grafická karta s 1 GB paměti, zvuková karta, Microsoft Direct X 9.0 a Windows XP (SP2) nebo Windows 7, 8.1 a 10.

 

Číst 1739 krát Naposledy změněno pondělí, 21 září 2020 10:38

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.