Vytisknout tuto stránku

Zabetonovaný Vodafone

Kam vstoupila noha Francouze, tam je draho. To je stará známá cestovatelská pravda. Nevím, co mě to napadlo přejít k Vodafonu… Ilustrace: archiv autora

Tedy přestup na tuhle mobilní síť byl snadný, reakce po oznámení, že chci pryč pomalu okamžitá (s T-Mobilem se to už fakt nedalo vydržet) a O2 se ozvalo až tuším druhý den.

To je ale asi tak všechno kladné, co se dá říci i když vlastně ještě jedna věc – služby Vodafonu fungovaly výtečně, ale jen do té doby, než jsem zjistil, že potřebuji přístup na zákaznickou linku!

Nejprve to po mě chtělo jakési heslo PIN (standardně to jsou 4 čísla, u Vodafonu 6) a když jsem ho neměl (obsahovala ho asi 2 roky stará a už dávno vymazaná SMS) tak po mě linka chtěla jakési tuším dvanácti místné číslo napsané kdesi v balíčku, který jsem tenkrát obdržel a který skončil…

Je zbytečné vás zatěžovat tím, jak to pokračovalo. Ve výsledku, ale stokrát nic umořilo i natolik trpělivého osla, jakým jsem já.

Vyšuměl jsem a chtěl skončit, ale…

Opět vás nebudu trápit, ale ti chytráci od zabetonovaného Vodafonu do poslední chvíle tvrdili, že OKU nepotřebuji a ČVOP, které mi zaslali je správné (proč jsou čísla pro přenos dvě, jsem stále nepochopil). A že to u O2 ke kterému přecházím nemohou najít, je jejich problém!

Pardon „milý Vodafoune“, že ti už vůbec nevěřím. Potažmo když se navíc ukázalo, že chyba byla u tebe.

Mimochodem Vodafone si na odpověď na požadavek vyhrazuje 7 dnů. Ještě chvíli a bude konkurovat českému státu…

 

Číst 397 krát