pátek 29 březen 2024
Text Size

AT Computers jako první nabízí Windows 10 k vlastním počítačům

Český výrobce to oznámil před chvílí s tím, že nejnovější operační systém Microsoftu můžete zakoupit jako předinstalovaný společně s počítači značek AutoCont, Comfor, Triline a Premio.  

Více informací o Windows 10 najdete na digirevue.cz zde (nové okno).

Nejnovější verze operačního systému Microsoftu je na počítačích již předinstalovaná, takže se nemusíte o nic starat a ani nic stahovat. Součástí každého PC výše uvedené značky bude také záloha systému na pevném disku pro snadnou obnovu továrního nastavení. Tu AT Computers podle svých vlastních slov instaluje už od roku 2003.

Kromě základní nabídky verzí Windows 10 Home a Windows 10 Pro si lze také objednat tzv. downgrade, tedy snížení verze, z Windows 10 Pro na starší operační systém Windows 7 Professional.

Microsoft Windows 10 má oproti svému předchůdci Windows 8.1 nové uživatelské prostředí, včetně opětného zavedení nabídky Start, která se vrací v rozšířené podobě, a to včetně aplikací a tzv. oblíbených položek. Jsou tu taktéž vylepšené předinstalované aplikace, jako např. Pošta, Kalendář, Mapy nebo Fotografie.

Využít rovněž můžete nový internetový prohlížeč Microsoft Edge a nákupní prostředí Windows Store nyní sjednocené pro všechna zařízení s Windows 10.

 

Číst 4034 krát Naposledy změněno čtvrtek, 06 srpen 2015 19:45

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.