čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

JustWatch: TOP 10 pořadů na HBO Max v České republice

V reakci na můj článek „HBO Max se klube. Rozeslány byly e-maily pro ověření adresy, ale...“ mi společnost JustWatch zaslala výsledky sledovanosti za první týden provozu. Foto a zdroj: JustWatch

Jak vidíte na snímcích, žebříček je rozdělen na filmy a „televizní pořady“ („TV shows“), což sice nejsou úplně seriály, ale můžeme si to (pro toto přiblížení) myslet. Navíc na HBO, které má rozdělení děláno správně (po našem…), nic takového není. Dělení je tu opravdu jen na „filmy“ a „seriály“, takže je to jasné!

K TÉMATU: Startuje videoslužba HBO Max. Očekávána je s napětím

K nejpopulárnějším filmům na HBO Max v prvním týdnu po spuštění služby patřily „Looney Tunes: zpět v akci“, Duna a Záskok. Na čelních příčkách se ale umístil i podivný „The Matrix Resurrections“ (navíc podivný dabing, resp. český překlad) a hodně zajímavé je páté místo Okupace (také Okkupert, Occupied), jejíž první dvě řady běžely v České televizi, ale na další se prý zatím nechystá.

 

Co se týče seriálů, nejpopulárnější byla Euforie, dále Geniální přítelkyně a konečně Vychováni vlky, jehož druhá řada před nedávnem vyšla.

JustWatch je mezinárodní průvodce světem streamování. Uvozen je heslem „Získejte osobní doporučení pro filmy a seriály, které nabízejí Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max a mnozí další.“ Služba si klade za cíl pomoci najít svým uživatelům ty nejlepší pořady právě pro ně. Využívá ji, podle vlastních údajů, více než 20 milionům uživatelů měsíčně v 95zemích světa.

 

Číst 1832 krát Naposledy změněno středa, 11 květen 2022 09:07

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.