pátek 29 březen 2024
Text Size

Aplikace video služby Disney+ Na čem si ji budeme moci pustit?

Léto se blíží a stejně tak doba ohlašovaného příchodu streamovací platformy giganta jménem Disney, což je nejnověji 14. června 2022. A termín tu bude než se nadějeme… Foto: archiv autora

Podíval jsem se na oficiální stránky služby VoD, resp. na to, jak zatím vypadá proklamovaná kompatibilita se zařízeními a operačními systémy. Stručně řečeno to, co jsem viděl (je tu tzv. geoblokace), hovoří obecně například o mobilech a tabletech s Androidem, Apple iPhone a iPad, o zařízeních s o. s. Android TV a televizorech LG s WebOS a Samsung (Tizen). Konkrétní verze k dispozici nebyly a Disney+ je, podle zaslaného e-mailu, navíc pro naše podmínky momentálně ani zveřejňovat nechce.

ČTĚTE TAKÉ: Kdy Disney+ přijde na český trh a kolik bude stát

A ještě drobnost: Při zadání vyhledávacího řetězce „Disney+ compatibility list“ se v Googlu sice objevila stránka se zmiňovanými částečnými údaji, ale následně jsem byl (díky geoblokaci) přesměrován na stránku, kterou vidíte v úvodu.

Tohle se bohužel nezměnilo ani po zveřejnění konkrétního termínu vstupu na náš trh, k čemuž došlo 29. 3. 2022. Tady má Disney zjevné rezervy, ale možná má také své důvody o které se momentálně nechce dělit. Dočkejme tedy času, jako husa pekáče.

 

Číst 1121 krát Naposledy změněno neděle, 12 červen 2022 19:53

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.