sobota 20 duben 2024
Text Size

JustWatch: České Top 10 pořadů na streamovacích službách za červen 2022

Máme tu nové TOP 10 a je třeba upozornit na to, že jde pouze o sledované video služby, tj. ty, které jsou součástí měření JustWatch. V případě těch domácí jde zřejmě jen o O2 TV a například Voyo tu vůbec nenajdete. Foto: JustWatch

Jak také vidíte na obrázcích, JustWatch bohužel rozlišuje snímky po americku, takže na filmy a TV pořady (TV shows), což neodpovídá u nás obvyklému dělení na filmy a seriály, případně pak ještě na tzv. „další pořady“. I když se z JustWatch snažím dostat žebříček, který by obsahoval nejen jména pořadů, ale také video službu, která ho vysílala, resp. za kterou se tu ocitl, stále se mi to nedaří. Není tak zcela jasné, za které VoD jsou pořady v žebříčku, nebo zda nejde o agregovaný výsledek za všechny na nichž bylo možné během daného měsíce pořad zhlédnout.

ČTĚTE TAKÉ: JustWatch – České Top 10 pořadů na streamovacích službách za květen 2022

A výsledky pro Česko za červen 2022? Na prvních třech místech máme…

Filmy

  1. Top Gun (zřejmě je myšlen Top Gun: Maverick, 2022) – Paramount+
  2. Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství – Disney+
  3. Spider-Man: Bez domova – (Columbia Pictures, Marvel Studios, Pascal Pictures), podle infomací Filmtoro je ke zhlédnutí na službách Google Play, iTunes, O2 TV a Starmax.

 

TV pořady

  1. Obi-Wan Kenobi – Disney+
  2. Banda (The Boys) – Amazon Prime Video
  3. Stranger Things – Netflix

 

JustWatch je mezinárodní průvodce světem streamování. Služba si klade za cíl pomoci svým uživatelům najít ty nejlepší pořady právě pro ně. Využívá ji, podle vlastních údajů, více než 20 milionům uživatelů měsíčně v 95zemích světa. V České republice pak má, podle prohlášení pro digirevue.cz, 80.000 až 100.000 uživatelů měsíčně.

 

Číst 1656 krát Naposledy změněno úterý, 05 červenec 2022 10:46

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.