pátek 29 březen 2024
Text Size

Seriál My děti ze stanice zoo můžete zhlédnout už zítra, v kompletní podobě a s hudbou Davida Bowieho

Tuto sobotu přichází HBO Europe s dalším výrazným počinem, jehož všech osm dílů bude uvedeno najednou. Tohle služba zase tak často nedělá… Foto: HBO Europe

Od soboty 27. února budete moci na HBO GO sledovat volně pojatou seriálovou adaptaci autobiografického bestselleru a také kultovního filmu, která má – podle tvůrců – prý potenciál zaujmout všechny generace. Ukázku najdete na Youtube…

Christiane, Stella, Babsi, Axel, Michi a Benno se potkávají v berlínských klubech kam chodí na tajné večírky. Jsou plní sil a cítí se neomylně a mocně. Na plné obrátky si užívají života plného troufalostí a vzrušujících zážitků. Postupně se sbližují a ocitají se na vrcholu, ze kterého však padají na hluboké dno.

Seriál My děti ze stanice zoo společnosti Constantin Television vznikl v koprodukci s Amazon Germany a ve spolupráci se společnostmi Wilma Film a Cattleya. Prostupuje jím hudba, která vznikla z pozůstalosti Davida Bowieho.

 

Číst 1103 krát Naposledy změněno sobota, 20 únor 2021 14:27

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.