pátek 29 březen 2024
Text Size

Chůvička TrueLife NannyCam R360 má nabídnout bohaté funkce a značný dosah

AKTUALIZOVÁNO: Nová digitální video chůvička zvládá vertikální i horizontální natočení kamery, oboustrannou komunikaci a má například i noční vidění. Foto: TrueLife

AKTUALIZOVÁNO, 16:40 hod.: na můj dotaz ohledně nejasností kolem napájení, by to mělo být takto… Kamery musí být napájeny z 230 V. Rodičovská jednotka má v sobě akumulátor s výdrží asi 8 hodin, napájet ji jde i z powerbanky.

 

V balení TrueLife NannyCam R360 (3590 Kč) najdete, kromě rodičovské jednotky s pětipalcovým displejem (12,7 cm) a dětské jednotky s kamerou, i příslušenství k jejímu uchycení na zeď. Jednu rodičovskou jednotku můžete spárovat s až dvěma kamerami, takže pohlídáte více dětí nebo více místností. Díky automatickému nočnímu režimu se nemusíte starat o hladinu okolního osvětlení.

ČTĚTE TAKÉ: Tablety pro malé děti – Alcatel TKEE Mini a Alcatel TKEE Max

K dalším funkcím patří monitorování teploty v místnosti, zmiňovaný obousměrný přenos zvuku a tzv. Feed Alarm, tedy nastavení doby, kdy je zapotřebí miminko nakrmit, z nějakých důvodů vzbudit, apod. Bonusem je pak výběr ukolébavek, které můžete dítěti pustit na dálku.

Chůvičku využijete jak doma, tak na cestách, protože ji lze – podle zaslané tiskové zprávy – napájet i z powerbanky přes microUSB a má i tzv. úsporný režim VOX. Ten vysílá upozornění na rodičovskou jednotku jen tehdy, když dětská jednotka zaznamená zvuk.

Spojení rodičovské a dětské jednotky má fungovat až na 300 metrů.

 

 

 

 

 

 

Číst 1303 krát Naposledy změněno pondělí, 23 říjen 2023 20:32

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.