čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Tlakoměry na paži TrueLife Pulse BT a TrueLife Pulse B-Vision

Novinky využívají tzv. oscilometrickou metodu a jsou určeny na horní část paže. Dovolují ukládání celé řady měření, v jednom případě pak i spolupráci s mobilem. Foto: TrueLife

TrueLife Pulse B-Vision (1.390 Kč, foto výše a níže) představuje tlakoměr se stojánkem a kontrastním displejem typu LED který má být dobře vidět i ve tmě. Manžetu lze nastavit na 22 až 42 cm, výhodou má být i indikátor nepravidelného srdečního rytmu a práce pro dva uživatele, přičemž pro každého z nich je připraveno 120 pozic pro uložení hodnot. Pokud se při měření pohnete, tlakoměr vás na to upozorní.

Pulse B-Vision může pracovat buď na baterie nebo můžete využít napájení přes rozhraní USB-C.

 

TrueLife Pulse B-Vision – popis funkcí.

 

 

TrueLife Pulse BT (2.190 Kč, foto níže) je digitální tlakoměr, který dokáže sledovat hodnoty dvou uživatelů a v paměti uchovat až 480 měření od každého z nich. Díky Bluetooth pak měření přenesete i do mobilu a po využití aplikace MedM Health je také lze exportovat pro vašeho praktického lékaře. Využít ale můžete i zdravotní aplikace Apple Health Kit nebo Google Fit.

I TrueLife Pulse BT lze provozovat buď na baterie nebo můžete využít napájecí adaptér.

Tlakoměr má zabudován přehledný a rozměrný displej s úhlopříčkou 6,5", tedy 16,5 cm.

 

Číst 1182 krát Naposledy změněno pondělí, 03 květen 2021 13:24

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.