sobota 20 duben 2024
Text Size

Plně bezdrátová sluchátka Sennheiser CX True Wireles mají nabízet zajímavé možnosti

Podle výrobce prý mají mít „bezkonkurenční poměr cena/výkon“. Potěší ale také jistá odolnost proti vodě a mj. i udávaná celková výdrž při práci na akumulátor až 27 hodin. Foto: Sennheiser

Za 3.350 Kč získáte skutečně bezdrátová sluchátka typu „True Wireles“ buď v černé nebo bílé barvě s rozsahem 5 Hz až 21 kHz, standardem Bluetooth 5.2 a kodeky AAC a aptX. Na jedno nabití mají poskytnout až 9 hodin poslechu, v nabíjecím pouzdru pak ukrývají energii pro dalších 18 hodin.

ČTĚTE TAKÉ: Sony představilo skutečně bezdrátová sluchátka WF-1000XM4

Sennheiser CX True Wireles mají ochranu vůči vodě podle standardu IPX4 (více zde), zabudovány jsou duální mikrofony s technologií pro lepší zachycení hlasu při hovorech a zajímavá může být i funkce Adjustable Sidetone, která má komunikaci přiblížit běžnému hovoru tak, že ho přesunuje do jednoho ze sluchátek takže by uživatel měl slyšet i svůj hlas.

Vedle vlastního ovládání můžete sáhnout i po mobilní aplikaci Sennheiser Smart Control, která také zajistí aktualizaci firmwaru, ekvalizér a nastavení zmiňované funkce Sidetone. Třešničkou na dortu je pak možnost využít kteréhokoli ze sluchátek jako samostatného hands-free.

 

Číst 1233 krát Naposledy změněno úterý, 06 červenec 2021 17:16

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.